Free read ´ Rindunya Kian Membara 102


Characters Rindunya Kian Membara

Free read ´ Rindunya Kian Membara 102 à ❰PDF❯ ✎ Rindunya Kian Membara Author Noor Suraya – Insolpro.co.uk Cinta itu seumpama serangkai mutiara kadang kadang ia putus dan kita perlu mengarangnya sekali lagi Kadang kadang ia hilang lalu kita harus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin me Cinta itu sIlang lalu kita harus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin menemuinya lagi walau di mana mana pun dan walau sampai bila b. Kau kenal aku bukan Aku ni jenis manusia yang kedekut dan tak sedar diri Aku tak mahu berkongsi lelaki yang aku sayangi dengan mana mana perempuan lain kata Farhana review click here

Rindunya Kian MembaraIlang lalu kita harus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin menemuinya lagi walau di mana mana pun dan walau sampai bila b. Kau kenal aku bukan Aku ni jenis manusia yang kedekut dan tak sedar diri Aku tak mahu berkongsi lelaki yang aku sayangi dengan mana mana perempuan lain kata Farhana review click here

Read ¸ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Å Noor Suraya

Rindunya Kian Membara ☆ Cinta itu seumpama serangkai mutiara kadang kadang ia putus dan kita perlu mengarangnya Rindunya Kian Kindle sekali lagi Kadang kadang ia h. Rindunya kian membara menceritakan perjalanan hidup Doktor Farhana yang dipanggil Anah Anah merupakan anak tok imam yang dididik dengan segala ilmu agama dan kesantunan melayu timur Tetapi kerana cintanya yang agung kepada jejaka seuniversiti yang bernama Masri menyebabkan dia telah membelakangkan keluarga demi cintanya Kahwin di Yala tanpa melalui adat peminangan dan kenduri kendara yang selayaknya telah memalukan ibunya dan abang abangnya di kampung Perkahwinan yang bahagia selama 3 tahun diuji apabila ibu Masri yang masih tidak menerima Anah memaksa Masri kahwin dengan gadis pilihannya Talak taklik jatuh selepas Masri kahwin dengan Suhaila kerana itulah janji Masri kepada Anah semasa ijab kabul Dugaannya tidak berakhir disitu apabila Anah mengandung dan dalam tempoh idah Anah telah membawa diri ke Paris untuk menyambung pelajarannyaLahirnya si kembar Zetti dan Zyann menyerikan hidup Anah diperantauan Wasiat ibunya memohon dia pulang ke tanah air menjadi penentu kepada kehidupan mereka 3 beranak Masri menuntut hak penjagaan anak dengan cara untuk mendapatkan semula cinta Farhana walaupun masih mendapat tentangan daripada ibu dan saudara maranya Walaupun telah ada 5 orang anak dengan Suhaila Masri masih mengejar cinta Farhana dan ingin menjaga si kembar walaupun pendapatannya hanya cukup cukup sahaja sebagai guru Ya Allah masa ni Kak Su pandai sungguh usik pembaca“Nanti bila Yi besar Yi akan kahwin dua Tengok ada 2 pusar kat kepala” Lepas ni masing masing check ye kepala suami masing masing Cinta Anah menjadi rebutan Masri Imran yang pernah melamar zaman gadisnya dan setia menunggu dan Ilham duda beranak 3 suami kepada sahabatnya Dalilah yang meninggal akibat tumpah darah melahirkan anak ke 3 Masih cintakah mereka setelah Anah tidak sesempurna wanita lain Spoiler view spoilerPastinya cinta Masri ditolak mentah mentah kerana prinsipnya tidak ingin berkongsi kasih dan sikap Anah mementingkan diri sendiri walaupun anak menjadi taruhan Imran pula menarik diri saat saat akhir pernikahan mereka bakal berlangsung Berkorban untuk Ilham adiknya setelah membaca surat Najaah anak buah kesayangannya kepada Tuhan Syurga Apalah sangat pengorbanan pak long kalau Najaah sanggup mengorbankan matanya sebagai ganti Anah menjadi uminya Bila baca surat Najaah kepada Tuhan Syurganya kelakar dan hiba sahaja ayat budak darjah 1 ni Happy ending hide spoiler Read ¸ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Å Noor Suraya

Noor Suraya Å 2 Free download

Noor Suraya Å 2 Free download Ila pun Atau mungkin tiba tiba kita telah menemui mutiara yang lain pula Lalu perlukah kita karangkan semula cinta baru itu di tangkai hati ki. Buku ni menambat hati saya Sejak dari muka surat pertamaDi awal cerita banyak menceritakan tentang diri farhana sebagai ibu tunggal dan kerjayanya kisah hidup dia dan anak kembar yang comel tapi sangat berbeza personalitinyanya Zaynn si abang pendiam melebihkan umi dari segala segi Zetti si adik yang mulut becok seringkali mengguris hati umiKisah dia di luar negara dan suka duka dia membesarkan anak tanpa seorang suami dan ayahterselit konflik di antara dia dan keluarga tapi di awal cerita kita tak kan tahu apa yang terjadi Anak luar nikahkah Cerai matikah Di pertengahan cerita watak masri muncul Farhana dan Masri memilih untuk membelakangkan keluarga dan berkahwin di Siam Farhana selaku anak tok imam dan gadis yang dihormati di kampung sebagai seseorang yang baik budi dan terpelajar mencarik carik hati ibunda dan keluarganya tambahan Abang teh yang awal awal telah warning dia takkan bahagia dengan masriMasri dan dia berpisah kerana takdir Walaupun sebab perpisahan mereka agak aneh di pandangan saya mungkin berkenaan prinsip hidup FarhanaKlimaks cerita agak saya sewaktu masri mengungut agar Farhana berkahwin semula dengannya atau dia akan rampas anak anak farhana dengan tuduhan menyembunyikan anaknya sendiri Padahal dia sendiri telah berkeluarga dan beranak pinak dengan Suhailakemudian percintaan komplikated antara farhana dengan dua beradik Imran yang sedia mengunggu sejak dulu dan ilham duda anak 3 suami rakan karibnya yang meninggal siapakah menjadi pilihan Farhana Imran yang setia atau Ilham yang lebih memerlukan seorang ibu kepada anak anaknyadalam cerita ini plotnya cepat sungguh berubahSeperti hati Suhaila yang awalnya redha akhirnya bertukar menjadi tipikal mak tiri dalam cerita dongengFarhana yang sudi berkahwin dengan Ilham setelah mendengar permintaan imran pada saya mudahnya farhana buat keputusanFarhana tiba tiba ada penyakit di akhir ceritaMasri secara tiba tiba kasihan anaknya menghantar kembali si kembar ke pangkuan uminyaTapi saya rasa hidup manusia pun begtulah tak ada angin ribut pun manusia boleh berubah Apa nak dihairankan Apapun happy ending D enjoy membacanya